Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την έναρξη λειτουργίας του ιστοτόπου της Ελληνικής Ακαδημίας Οδοντιατρικών Laser (HALD).

Η Ακαδημία δημιουργήθηκε για να αποτελέσει, τον επιστημονικό πυλώνα της ανάπτυξης των οδοντιατρικών κλινικών εφαρμογών του Laser, το σημείο συνάντησης όλων των συναδέλφων που ενδιαφέρονται για αυτό, την οργανωτική και εκπαιδευτική δομή διοργάνωσης συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων σ’ όλη την Ελλάδα πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των Laser.

Ιδιαίτερα μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση του συνεδρίου της WFLD_ED στη Θεσσαλονίκη, συνέδριο που πλέον αποτελεί το Gold Standard διοργάνωσης συνεδρίων, η δυναμική που απέκτησε η Ακαδημία εντός και εκτός Ελλάδας είναι σημαντική.

Ο στόχος πλέον είναι να συνεχίσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και καλούμε όλες και όλους σας να είστε μαζί μας. Μέσα στους στόχους μας είναι η τακτική διοργάνωση σεμιναρίων πιστοποίησης Τεχνικού Ασφαλείας Laser (LSO), η έναρξη ετήσιων προγραμμάτων εξειδίκευσης στα Laser (Mastership), η διοργάνωση Πανελληνίου Συνεδρίου και άλλες κατά τόπους δραστηριότητες σ’ όλη την Ελλάδα.

Μετά από μεγάλο διάστημα η οικογένεια του Laser στην Ελλάδα μεγαλώνει και αποκτά παρουσία και έκφραση μέσα από τη HALD και σας καλούμε να μας πλαισιώσετε και να δυναμώσετε την παρουσία μας. Σας καλούμε όλες και όλους να γίνεται Μέλη της Ακαδημίας και να παρακολουθείτε τις εκδηλώσεις μας. Ο ιστότοπος μας αποτελεί το σημείο «συνάντησης» μας και εδώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τα νέα, τις δραστηριότητες αλλά και να μας επικοινωνείτε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, εκ μέρους του ΔΣ της Ακαδημίας, σας καλωσορίζω, όλες και όλους σ’ αυτόν τον ΝΕΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΟΣΜΟ του Laser και εύχομαι αυτό που ξεκινήσαμε, μέρα με τη μέρα να γίνεται καλύτερο και ισχυρότερο επ’ ωφελεία δική μας και των ασθενών μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Καθηγητής Κοσμάς Θ. Τολίδης
Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Οδοντιατρικών Laser

Social Media

Newsletter